Acreage (ACR) Price to USD - Live Value Today | Coinranking

Acr bitcoin. Te uiți la televizor, iar televizorul se uită la tine!

Conținutul

  Cursul euro a scăzut acr bitcoin, 19 mai, de la 4, la 4, lei. Tranzacţiile se realizau în culoarul 4, — 4, lei, cotaţii apropiate de cele din şedinţele precedente.

  graficul de tranzacționare btc

  Leul rămâne încă decuplat de la evoluţiile din regiune, unde acr bitcoin s-au apreciat în ultimele două săptămâni, profitând de reducerea semnificativă a aversiunii faţă de risc. Bitcoin s-a prăbuşit miercuri la circa Comparativ cu data de 14 aprilie pierderea înregistrată de moneda digitală este de peste După acr bitcoin s-a apropiat săptămâna trecută de 4. Înjumătăţirea valorii s-a datorat deciziei Chinei de a interzice băncilor şi instituţiilor financiare să ofere servicii de tranzacţionare a monedelor digitale.

  btc markwt

  Euro a crescut miercuri la 1, dolari, maxim al ultimelor circa cinci luni, după care a făcut un pas înapoi spre 1,22 dolari. Cursul monedei americane a urcat, în aceste condiţii, de la 4, la 4, lei.

  triunghiular arbitraj cripto

  Cursul lirei sterline a scăzut de la 5, la 5, lei. După creşterea de marţi lalei, preţul gramului de aur a coborât lalei, consecinţă a faptului că uncia a alunecat de la 1.

  lista de tranzacționare bitcoin