Vand bancnote Bitcoin placate cu aur de 24k | adroe-ant

Ant bitcoin, Curs Aragon Bitcoin

Conținutul

  Lucrare comuna a mai multor specialisti straini, stare buna, copertata gros. Marimi: Rog mesaj in primul moment pe obiectul care va intereseaza ca sa se poata gasi usor.

  Pentru discutie telefonica notati va rog titlul sau ID- ul obiectului.

  vinde bitcoin

  Telefoane: Livrare transport Prioripost Posta Romana 20 lei, alte curiere 30 lei intre zile. Pentru detalii sau comenzi lasati va rog mesaj numai pe acest anunt sau telefon direct in caz de mesagerie telefonica, notati va rog titlul anuntului corect.

  cumpărați bitcoin cu beneficiarul

  Atentionari Generale Importante: Livrare rapida, ambalare cu protectie maxima. Nu se fac schimburi la absolut nici un obiect.

  signal profits review crypto

  Lasati va rog pentru ant bitcoin comenzii adresa completa, telefon si mail ca sa fiti anuntati dupa trimitere. Rugam nu comandati daca nu sunteti sigur de achizitie. Livrarea se face imediat.

  bitcoin capital impozit

  Pentru livrare curierat ant bitcoin este necesar telefon valabil ant bitcoin care se raspunde neaparat a a zi sau indicatii clare pentru livrare in caz ca exista alte probleme particulare.

  Persoanele serioase vor fi servite cu profesionalism si toata seriozitatea. Persoanele noi pe site, care nu sant familiarizate cu cumpararea si conditiile sant rugate sa puna intrebari.

  revolut bitcoin

  Daca doriti sa anulati comanda sau nu ati inteles ceva rugam sa anuntati in timp util ant bitcoin de regula a 2 a zi se si serveste in general orice comanda.