SSDB Best Search Result

Bfx bitcoin

Conținutul

  bfx bitcoin care este capacul pieței btc

  Alexandra Advertisment Exchange-ul pentru criptomonede din Noua Zeelandă, Cryptopia, lucrează la un sistem de compensare pentru utilizatorii care au suferit pierderi ca rezultat al unui hack în ianuarie; care i-a costat pe utilizatori aproximativ 23 de milioane de dolari. TXID-ul pentru retragere nu va exista în rețea, dar va detalia modul în care a fost afectată moneda în bfx bitcoin evenimentului. În orice caz, se presupune că reprezintă pierderile utilizatorilor în dolari Noua Zeelandă la momentul hacking-ului.

  bfx bitcoin bitcoin ajutor

  Compania a promis că mai multe actualizări privind rabaturile și datele planificate pentru tranzacționare vor fi active din nou până bfx bitcoin sfârșitul lunii martie. O schemă similară bfx bitcoin fost pusă în aplicare pentru a compensa utilizatorii după hack-ul Bitfinex dinun exchange însemnat de criptovalută din Hong Kong. Acest token a fost apoi distribuit utilizatorilor care au suferit o pierdere ca rezultat al hack-ului.

  În termen de opt luni, toți deținătorii BFXCoin au putut să-și valorifice token-urile la această rată. După cum s-a raportat, site-ul Cryptopia este în modul read-only în acest moment.

  bfx bitcoin piețele btc sunt asigurate

  Acesta arată soldul din btc automotive de 14 ianuarie De asemenea, bfx bitcoin pentru utilizatori de a-și anula comenzile în așteptare este acum în modul live. Platforma și protocolul de analiză blockchain Elementus a menționat anterior că, Cryptopia nu mai are cheile private pentru portofelele Ethereum.

  bfx bitcoin 50 gbp la btc

  În același timp, adresa ether implicată în hack-ul Cryptopiei are un sold de aproape Înregistrează-te pe site și află mai multe despre Tehnologia Blockchain și Criptomonede!

  Știri Cripto zilnice! Știri Bitcoin, Ethereum, Altcoin într-un singur loc!

  bfx bitcoin tcc bitcoin

  Nu uita să ne urmărești pe Facebook!