Bitcoin mining Consumul de energie electrică: unde este toată energia? - Calculator -

Bitcoin electricitate

Conținutul

cerc plătește bitcoin

Crearea criptomonedelor are nevoie de energie, pentru că bitcoin electricitate calcule complicate efectuate de computere pentru a verifica tranzacțiile.

Cercetătorii din Cambridge spun că industria consumă aproximativ ,36 terawatt-oră TWh pe an, fiind puțin probabil ca respectivul consum să scadă dacă valoarea monedei nu scade.

Criticii spun că decizia companiei Tesla de a investi puternic în Bitcoin îi subminează imaginea prietenoasă cu mediul.

cryptocurrency cea mai bună platformă de tranzacționare

Valoarea monedei a atins un record de Pe măsură ce prețul crește, crește și consumul de energie, potrivit Michel Rauchs, cercetător la The Cambridge Centre for Alternative Finance, unul bitcoin electricitate creatorii instrumentului online care generează aceste estimări. Acest proces presupune rezolvarea unor puzzle-uri, care, deși nu fac parte integrantă din verificarea mișcărilor monedei, oferă un obstacol pentru a se asigura că nimeni nu modifică în bitcoin electricitate fraudulos înregistrarea globală a tranzacțiilor.

ŞTIRILE ZILEI

Drept recompensă, creatorii primesc ocazional cantități mici de Bitcoin într-un proces adesea asemănat cu o loterie. Citește și: Citeste doar ceea ce merita.

bitcoin gold markets

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.