Operatorul NYSE a lansat contracte futures pe bitcoin - | skymetin2.ro

Bitcoin nyse

Conținutul

  Prima tranzacţie cu noile contracte a fost executată pe piaţa futures ICE la ora localăla un preţ de Bakkt, firma aflată "în spatele" contractelor, s-a aliat cu ICE în acest proiect care are ca scop să facă tranzacţionarea şi plata cu bitcoin nyse viabile pentru investitorii retail şi cei instituţionali.

  bitcoin reglementarea abuzului de piață btc usd marja de tranzacționare

  Contractul are livrare fizică, ceea ce bitcoin nyse că la decontare plata se face în bitcoin. Decontarea fizică este utilizată pentru alte contracte, precum cele pe obligaţiuni, petrol, carne de vită şi metale.

  este tranzacționarea bitcoin ușor skrill bitcoin depozit în așteptare

  Fanii criptomonedei speră că aceste bitcoin nyse futures pe bitcoin de la ICE, care sunt reglementate la nivel federal, pot oferi legitimitatea atât de necesară unei clase de active controversate, parte dintr-o industrie aflată la început.

  Bitcoin-ul este cunoscut şi pentru volatilitatea sa crescută: dacă în atingea aproape de Anul acesta, criptomoneda a crescut, specialiştii atribuind saltul preţului unor companii mari precum Facebook, care plănuiesc lansarea unei criptomonede.

  automatizarea de tranzacționare crypto cum se utilizează bitcoin pentru a transfera bani

  La ICE, investitorii pot tranzacţiona futures pe bitcoin zilnic sau lunar, potrivit site-ului web al pieţei. Bakkt, societate care se află în parteneriat cu ICE pentru lansarea de produse derivate, s-a aliat şi cu lanţul de cafenele Starbucks în ca să le permită investitorilor să cumpere şi să vândă sau să trimită criptomonede.

  learning bitcoin trading card de debit bitcoin exchange

  Potrivit wsj.