A crescut Bitcoin prea rapid?

Bitcoin patrika, FOOD COURT

Bitcoin e din nou în centrul atenției după ce a depășit pragul de Piața criptomonedelor a depășit două trilioane de dolari în total, din care toate monedele Bitcoin aflate acum în circulație valorează mai bine de jumătate.

bitcoin patrika btc abur

Bitcoin e o monedă lansată în urmă cu 12 ani și iată că i-a luat extrem de puțini ani să atingă pragul de 1 trilion de dolari.

Prin comparație, bitcoin patrika ca Apple, Google, Microsoft și Amazon au avut nevoie de decenii pentru a ajunge la o asemenea valoare de piață.

Bitcoin Really Good News Despite BTC Price Drama! [Crypto News 2021]

A crescut Bitcoin prea rapid? Bitcoin se tranzacționa miercuri după-amiază la o valoare de aproximativ Contextul are legătură și cu listarea Coinbase, despre care am scris AICIdar e vorba și de interesul tot mai mare arătat de investitorii mari — cei de pe Wall Street și nu numai.

bitcoin patrika bitcoin wallet sweeper

Valoarea tuturor monedelor BTC aflate acum în circulație e undeva la 1,2 trilioane de dolari. Cei de la Business Insider vin cu o comparație interesantă.

bitcoin patrika bitcoin sau opțiuni binare de tranzacționare

Bitcoin a depășit valoarea de piață de 1 trilion de dolari mult mai repede decât au făcut-o giganți din tehnologie precum Apple, Microsoft și Amazon. Adică în doar 12 ani.

Bitcoin s-a prăbușit duminică, în doar o oră, și a pierdut din valoare câteva mii de dolari. A fost panică majoră, după un zvon apărut în presa internațională.

Americanilor de la Apple, spre exemplu, le-a luat 42 de ani să ajungă acolo, celor de la Amazon 24 ani, iar celor de la Microsoft 44 de ani. De asemenea, Google a atins această bitcoin patrika în 21 de ani, după cum vezi în tabelul de mai jos.

În mod normal, bitcoin patrika crede că e ceva acolo din moment ce prețul unei monede ca Bitcoin crește accelerat, deși în spatele ei este interes și nimic mai mult. Doar că economiștii avertizează că tot ce se umflă atât de rapid se poate sparge la fel de repede.

bitcoin patrika bitcoin japonia

Poate fi, așadar, Bitcoin o bulă speculativă? Unii zic că da, alții susțin contrariul.

bitcoin patrika btc market open

Doar că exact asta înseamnă o bulă: afli că e asta abia când ea se sparge. Ceea ce înseamnă mult prea târziu pentru a acționa în vreun fel.

bitcoin patrika schimburile de cripocurrency