Ultimul update la uTorrent genereaza bitcoin-uri - Arena IT

Bitcoin utorrent

Salvează articol Ultima actualizare uTorrent versiunea 3.

Noul update al popularului client de torenți uTorrent instalează o aplicație de tip garbage numită EpicScale. Care, așa cum arată scanările de viruși, este un software de minare a monezii virtuale. Indezirabilul program a fost de curând semnalat pe un forum pe care se fac plângeri către uTorrent. Un membru informa publicul despre instalarea autonomă bitcoin utorrent în ultimul build al software-ului. Ce pot eu să spun este că am refuzat instalarea vreunui alt pachet inclus în software.

Epic Scale poate utiliza computerul, fără permisiunea administratorului, ca parte a unei ferme Bitcoin pentru a genera venituri pentru terți.

Odată instalat, programul de minerit Bitcoin va crește activitatea procesorului în fundal, ceea ce va duce la încetinirea calculatorului și la un bitcoin utorrent de energie mai mare, scrie wall-street.

How to torrent and earn BTT

Utilizatorii au raportat inițial situația pe forumul uTorrent și a fost confirmată ulterior de BitTorent, compania creatoare a clientului de torrente, cu mențiunea că programul Epic Scale a fost asociat procesului de instalare a uTorrent, dar nu fără consimțământul explicit al utilizatorului. Cu toate bitcoin utorrent, mai mulți utilizatori au reclamat faptul că instalarea Epic Scale a fost una "silențioasă" prin omiterea paginii de verificare, scrie The Verge.

Top patru orașe subapreciate din Europa pe care merită să le vizitezi Ultima actualizare uTorrent versiunea 3. Epic Scale poate utiliza computerul, fara permisiunea administratorului, ca parte a unei ferme Bitcoin pentru a genera venituri pentru terti. Odata instalat, programul de minerit Bitcoin va creste activitatea procesorului in fundal, ceea ce va duce la incetinirea calculatorului si la un bitcoin utorrent de energie mai mare.

bitcoin utorrent Programele de minerit Bitcoin reprezintă o modalitate comună pentru proprietarii de botnet de a face profit de pe urma calculatoarelor compromise. Acest tip de program se poate fixa puternic în sistem și scapă de anti-virus, lăsând utilizatorii să suporte costul cu energia suplimentara folosită, bitcoin utorrent ce a creat o imagine deloc plăcuta industriei Bitcoin.

BitTorent a declarat că Epic Scale este "un partener important pentru noi, pentru a genera în continuare venituri pentru companie, contribuind în același timp la finanțarea de inițiative filantropice".

saxo bank bitcoin trading

De altfel, programul de minerit Epic Scale pretinde a folosi "puterea de procesare neutilizata a calculatorului pentru a schimba lumea" și are planuri viitoare de a utiliza calculatoarele pentru cartografierea genomului uman, notează Bitcoin utorrent Reviews.

Potrivit Bitcoin. Poate fi privit ca un fel de data center Bitcoin cu excepția că este construit să fie complet descentralizat, minerii operand în toate țările și nici un individ nu are control asupra rețelei.

bitcoin preț decembrie 2021

Acest proces este numit "minerit" ca o analogie a mineritului aurului deoarece este de asemenea un mecanism temporar folosit pentru a emite noi bitcoini.

Sursa citată arată, de asemenea, că oricine poate deveni un miner de Bitcoin prin rularea unui program trade bitcoin ucraina minerit.

Software-ul de minerit funcționează prin tranzacții emise prin rețeaua peer-to-peer și face calcule necesare pentru a procesa și confirma aceste tranzacții.

btc doubler