Premieră: Bitcoin atinge pragul de 34.000 de dolari

Btc premiera. Top accesări

Conținutul

  Ştiri La intersecția dintre Blockchain btc premiera sectorul de dezvoltare durabilă: un eveniment inedit dedicat domeniului va avea loc, în premieră, în România La intersecția dintre Blockchain și sectorul de dezvoltare durabilă: un eveniment inedit dedicat domeniului btc premiera avea loc, în premieră, în România Scena industriei IT din România va găzdui, în premieră, un eveniment inedit dedicat tehnologiei Blockchain.

  btc premiera

  Acesta se va axa pe soluțiile inovatoare oferite de blockchain în sectorul de dezvoltare durabilă, primul eveniment din acest domeniu care se desfășoară în Europa de sud-est. Blockchain, una din cele mai cunoscute tehnologii care a apărut grație criptomonedei Bitcoin, este percepută ca având un potențial imens de a inova, aplicabil în numeroase domenii.

  btc premiera

  Totuși, mulți încă se mai întreabă dacă această tehnologie chiar este capabilă să transforme sectorul de dezvoltare durabilă, de la educație la sănătate și agricultură. Evenimentul își propune să adune la un loc persoane angajate în aspectele teoretice, dar și practice ale domeniului, influenceri în tehnologiile Blockchain, delegații ale Băncilor de Dezvoltare și altor organizații internaționale, precum și btc premiera ai autorităților și factorilor de decizie din Europa de sud-est.

  btc premiera

  Forumul va avea loc pe data de 7 Noiembrie și se va desfășura în orașul Cluj. Organizația DevelopmentAid este lider pe piața serviciilor informaționale din lume și activează în domeniul dezvoltării durabile, oferind informații relevante celor mai mari companii de consultanță, companiilor de inginerie, instituțiilor financiare și organizațiilor non-guvernamentale de pe toate continentele.

  • Iată unde a mers și ce înseamnă.
  • Premieră: un stat vrea să legalizeze Bitcoin ca mijloc legal de plată | skymetin2.ro
  • Criza lichidității - prima parte: btc
  • Bitcoin, un nou record. Criptomonedele au depășit, în premieră, | skymetin2.ro
  • Ether depăşeşte în premieră pragul de de dolari

  Partener al autorităților centrale și locale românești, ARIES Transilvania a devenit simbolul dezvoltării durabile a societății btc premiera. Trackback from your site.

  btc premiera