Bucharest Startup Resource List: 250+ Accelerators, Incubators, Investors, and more

Btc riyadh. Piaţa criptomonedelor s-a prăbuşit cu peste 26 miliarde dolari în ultimele 24 de ore

Conținutul

  Luni la 8.

  btc riyadh

  De ce a declanşat Arabia Saudită războiul preţurilor Arabia Saudită a încercat să convingă cartelul OPEC şi Rusia să reducă producţia pentru a stimula preţul btc riyadh de petrol în faţa epidemiei de coronavirus care a perturbat activitatea economică globală. Însă atunci când Rusia a încercat să blocheze planul, Regatul Saudit a schimbat strategia în faţa aliaţilor de la Moscova cu care a încercat să colaboreze în ultimii 4 ani.

  Riyadh-ul a răspuns prin creşterea producţiei şi printr-o reducere masivă a preţurilor.

  btc riyadh

  Mai mult, Arabia Saudită ar fi încercat să îşi întărească poziţia actuală drept cel mai mare exportator de petrol din lume, consideră analiştii. Mutarea demonstrează că Riyadh-ul este dispus să intre în conflict economic cu Rusia şi cu ceilalţi producători.

  btc riyadh

  Rusia nu a fost de acord şi a spus că de la 1 aprilie fiecare poate face ce vrea. Analiştii au pus la îndoială înţelepciunea deciziei Arabiei Saudite.

  Economia ţării nu este imună btc riyadh prăbuşirea preţurilor, chiar dacă îi va aduce btc riyadh de piaţă de la competitori. Însă sub conducerea Prinţului Mohammed bin Salman, Regatul Saudit şi-a câştigat reputaţia de stat impredictibill care face mutări riscante.

  btc riyadh