Bitcoin Live Chart Today | skymetin2.ro

Btc zebra, Bitcoin Zebra

Culorile produselor sunt realizate cu grijă după studii minuțioase, oferind o paletă largă de opțiuni și combinații. Eforturile pentru producția sustenabilă și responsabilă social sunt răsplătite prin certificările primite din partea unor prestigioase btc zebra independente: Pentru a păstra calitatea articolelor vestimentare cât mai mult timp, respectați instrucțiunile de utilizare și spălare de pe eticheta produsului.

Imprimare DTG Pentru imprimarea articolelor de îmbrăcăminte NaNaNa folosim tehnologia de imprimare inkjet policromie direct pe textil direct to garmet.

Bitcoin Zebra

Cerneala pe bază de apă pătrunde în fibra textilă, păstrând finețea materialului și conferind rezistență în timp. Se pot imprima detalii oricât de fine, fără limitare a numărului de culori.

cum să tranzacționați bitcoin la ripple pe kraken

Imprimarea textilelor btc zebra necesită o pretratare a suprafeței, de aceea s-ar putea să apară în jurul graficii o zonă de culoare ușor diferită de a materialului. Aceasta va dispărea după prima spălare.

Ultimele stiri legate de Zebra Pay

Pentru a vă btc zebra cât mai mult timp de calitatea imprimării respectați următoarele recomandări: Spălați înainte de prima folosire. Spălați pe dos manual sau la rotații cât mai mici, la temperaturi de maxim 30 °C.

bitcoin margin trading- ne

Folosiți cât mai puțin detergent. Nu utilizați înălbitori.

Imprimanta etichete ZEBRA GC420

Călcați pe dos la temperaturi reduse. Nu utilizați spălarea chimică.

top comercianți bitcoin

Tricouri personalizate de același artist Qudkin.