Bulgaria ar duce la prăbuşirea monedei virtuale, bitcoin

Bulgaria bitcoin

Conținutul

  Vineri, 08 decembrie Bulgaria bitcoin update Vineri, 08 decembrieBulgaria deține monede digitale Bitcoin în valoare de 3 miliarde de dolari, scrie CoinDesk. Este vorba de Moneda digitala Bitcoin a trecut vineri de valoarea de Acum, un Bitcoin se tranzacționează pe platforma Coinbase cu Autoritățile de la Sofia au confiscate într-un dosar de evaziune fiscală în care mai multe persoane sunt acuzate că au infectat calculatoarele autorităților vamale bulgaria bitcoin a evita plata taxelor pentru o serie de bunuri.

  bulgaria bitcoin

  Autoritățile au spus atunci că suspecții au investit banii din evaziune fiscală în Bitcoin, deoarece era greu de urmărit. La începutul anului, un Bitcoin valora o mie de dolari.

  bulgaria bitcoin

  Creșterea accelerată vine după bulgaria bitcoin tot mai mulți mici investitori din Asia au început să cumpere moneda digitală, văzută ca o alternativă la depozitele bancare clasice. Pe măsură de plățile în Bitcoin devin tot mai folosite, valoarea monedei crește. Bitcoin, invenția lui Satoshi Nakamoto Bitcoin a fost inventat în anul de către enigmaticul Satoshi Nakamoto, și include criptare.

  bulgaria bitcoin

  Acesta a fost nemulțumit că băncile bulgaria bitcoin din întreaga lume pompau bani împotriva crizei financiare. Efectul secundar al acestor injecții financiare este deprecierea monedelor, deci și a bulgaria bitcoin bancare. Nakamoto a pus la cale softul pe baza căruia funcționează Bitcoin, dar a limitat numărul monedelor la 21 de milioane.

  bulgaria bitcoin

  Acestea sunt necesare pentru a garanta autenticitatea tranzacțiilor. Calculatoarele care rezolvă aceste calcule complexe nu se află într-o locație centrală, Bitcoin neputând fii controlat de către o bancă centrală sau un guvern.

  bulgaria bitcoin

  Softul se află doar în rețelele utilizatorilor. O altă caracteristică a Bitcoin este că tranzacțiile sunt anonime.

  bulgaria bitcoin

  Acest lucru nemulțumește forțele de ordine, care consideră că astfel pot fi finanțate organizații teroriste sau carteluri de crimă organizată.