Criptomonedele dau semne că își revin după ultimele trei zile de scădere

Exx bitcoin

Conținutul

  În acest moment, întregul volum al pieței pentru toate de jetoane listate ajunge la de miliarde de dolari.

  exx bitcoin bitcoin toate timpurile de mare piață

  Din acecstea, 16 miliarde de dolari reprezintă volume tranzacționate în ultimele 24 de ore. Pompa Consensus nu s-a materializat Săptămâna blockchain Consensus nu s-a materializat săptămâna trecută, deși am avut niște semnale bune și știri despre criptomonede pozitive.

  exx bitcoin rupia la bitcoin

  În timpul săptămânii, cele mai multe active digitale din top au pierdut o mare parte din câștiguri. Săptămâna asta povestea e alta. O parte din piață resimte o recuperare după căderea recentă.

  exx bitcoin bitcoin contabil londra

  Exx bitcoin pe 24 de ore a scăzut considerabil la de milioane de dolari, ceea ce nu e prea încurajator pentru traderi. Atât pe bitstamp cât și pe Bitfinex se poate vedea că taurii trebuie să prindă mai multă forță pentru a străpunge rezistența superioară. Pentru BCH, cele două mișcări medii au încă odistanță de acoperit.

  exx bitcoin plataforma trade bitcoin

  Totuși, chiar dacă avem un gol, se pare că cele două linii de tren ar putea să se intersecteze curând. Traderii caută o consolidare mai bună înainte de următoarea străpungere. Per total, cele mai multe criptomonede de azi sunt pe verde și își ling rănile după exx bitcoin broker bitcoin metatrader de ore.

  exx bitcoin valoarea de piață totală bitcoin

  Verdictul — optimismul taurilor scade Se mai simte optimismul pe piață în rândul traderilor și entuziaștilor, dar oamenii sunt tot mai sceptici în legătură cu pompele taurilor. Deocamdată avem o consolidare până traderii se hotărăsc când va avea loc următoarea mutare importantă, care ar putea să o ia în orice direcție în acest moment. Distribuie aceasta postare.

  exx bitcoin cryptocurrency online de tranzacționare