BTFC price chart

Flash bitcoin

După câteva zile de știri bullish pentru piața criptografică, prețul Bitcoin pare să se consolideze din nou.

flash bitcoin

Sentimentul pieței s-a transformat din bullish în lacom după un adevărat atac de știri bullish. Ca urmare, piața futures flash bitcoin finanțare a atins ieri un nou nivel, așa cum a raportat analistul Lex Moskovski, reflectând sentimentul alcista.

Cu toate acestea, prețul bitcoin nu a fost la înălțimea acestor așteptări și în prezent se confruntă cu o pierdere semnificativă.

flash bitcoin

Sub bara semnificativă de În același timp, pozițiile lungi în valoare de milioane de dolari au fost lichidate pe piața futures în mai puțin de 10 minute, așa cum a susținut Moskovsky. Analistul susține că BTC intră într-un raliu ori de câte ori prezintă o retragere, urmată de o fază de consolidare pentru a stabili sprijin.

FLASH BITCOIN - BITCOIN FLASH - FLASH BITCOIN SOFTWARE - FLASH BTC

Pe flash bitcoin altă parte, lAnalistul flash bitcoin Willy Woo flash bitcoin a fost surprins de noul obstacol, deoarece nu au existat vânzări semnificative în ultimele zile. Prin urmare, criptomoneda nu se va întoarce la În sprijinul celor de mai sus, Glassnode a arătat date din mai multe clustere ale volumului B itcoin, deoarece criptomoneda era peste Aproape 1.

flash bitcoin

Acest lucru a stabilit cel mai rezistent nivel de BitcDe la