Misterul Bitcoin a fost dezlegat. S-a aflat cine a lansat moneda virtuală

Fondatorul bitcoin, ŞTIRILE ZILEI

Vezi mai multe articole din categoria cultura-media George Rotariu argumentează de ce consideră că investiţia în Bitcoin este o investiţie bună pe termen lung.

Încă dinde când a apărut, în orice moment ai fi investit, peste trei ani de zile ai fi fost pe plus.

semnalele btc

De la trei x la 20 x sau poate chiar 50 x, deci de 50 fondatorul bitcoin ori suma pe care ai investit-o sau de trei ori suma pe care ai investit-o, ca să şi explicăm puţin termenii ăştia mai tehnici. Apoi, faptul că este o monedă extrem de rară care din punctul meu de vedere va fi foarte greu de achiziţionat în următorii ani.

prețul actual bitcoin în dolari

George Rotariu lămureşte însă acest aspect. Recunoaşte avântul monedei Elrond, însă spune franc şi ce crede el că-i lipseşte acestei monede.

ștampila bitcoin

Are o viteză mai bună, costuri de tranzacţie mai mici şi, într-adevăr, această posibilitate de a face foarte multe tranzacţii în acelaşi fondatorul bitcoin, Bitcoin-ul este total diferit. Nu are nicio legătură, nu poţi construi alte proiecte pe Bitcoin, deci eu le văd pe ambele în viitor, adică nu sunt într-o competiţie.

Misterul Bitcoin a fost dezlegat. S-a aflat cine a lansat moneda virtuală

Dar, pe termen lung trebuie să-şi demonstreze fondatorul bitcoin utilitatea. Cumva, ceea ce mi se pare mie că-i lipseşte Elrondului este o infrastructură la nivel global, nu poate să se compare cu Bitcoinul pe care îl poţi cumpăra şi vinde oriunde oriunde.

conto demo bitcoin

Cât despre fluctuaţiile existente în cazul Bitcoinului, va trebui să te obişnuieşti cu ele! Cât despre economia României, invitatul lui Vlad Craioveanu speră să-şi reintre pe făgaşul normal şi să recuperăm din mers pierderile cauzate de pandemie. Sper că economia îşi commbank bitcoin reveni.

fibonacci retracement bitcoin