Bitcoin se menține la 4000$., în timp ce controversa ETC continuă

Lamborghini bitcoin

Conținutul

Pentru cripto-entuziaști, mișcarea este un revers al trendului ce a dominat comunitatea în trecut.

lamborghini bitcoin

Toți speculatorii au dorit să câștige suficient din cripto pentru a-și cumpăra un Lambo. Prețul actual al BTC este o oportunitate de cumpărare pentru afacerist.

lamborghini bitcoin

Mai multe exchange-uri au anunțat că au suspendat depunerile și retragerile de ETC din cauza unui posibil atac chain reorg. Printre acestea se numără Coinbase, Kraken și Poloniex.

lamborghini bitcoin

Alte exchange-uri precum Bitfly au decis să opteze pentru solicitarea a peste de lamborghini bitcoin ale tranzacțiilor. Fundația Ethereum finanțează proiectul Parity cu 5 milioane de dolari Fundația Ethereuma a anunțat acordarea unui grant de 5 milioane de dolari companiei Parity Technologies din Marea Britanie.

Potrivit anunțului, finanțarea va fi folosită pentru continuarea activității companiei în domeniul scalabilității, utilizării și securității Casper. Parity este cunoscută pentru că a dezvoltat unii dintre cei mai cunoscu clienți Ethereum.

lamborghini bitcoin

Este vorba de o frescă ce aniversează blocul Genesis și revoluția franceză. Singura condiție este că studierea frescei trebuie făcută în persoană, deoarece lamborghini bitcoin nu a comunicat unde este localizată. Puzzle-urile cu premii în BTC au devenit destul de populare în ultimii ani.

lamborghini bitcoin