Poate această criptomonedă să devină noul Bitcoin? Cum a atins un nou maxim istoric

Noul bitcoin

Conținutul

    Dar altele vin tare din spate.

    Bitcoin e criptomoneda cu cea mai mare valoare de pe această piață, dar interesul acordat acesteia se vede și-n evoluția altor active digitale din această zonă. Cel mai bun exemplu e Ethereum, criptomonedă care a atins un maxim istoric și pare că mai are loc de creștere.

    noul bitcoin

    Criptomoneda asociată platformei cu același nume a urcat la aproape 3. Ceea ce e un salt semnificativ.

    noul bitcoin

    Ethereum, criptomoneda care vine tare din spate după Bitcoin Ethereum se tranzacționa la începutul săptămânii cu 3. După o zi de tranzacționare, a coborât marți la 3.

    noul bitcoin

    Moneda are și o particularitate. Ethereum are propriul software de tip open-source, bazat pe tehnologia blockchain.

    • Treci de noul bitcoin numerar la criptomonede în doar câteva secunde Investiția în criptomonede este simplă, accesibilă și foarte rapidă cu Revolut Descarcă aplicația noastră evaluată cu 5 stele de peste 1 milion de persoane Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt Am folosit Revolut și nu am avut nicio problemă, iar ca bonus am primit cashback și mi s-a oferit o modalitate simplă de a cumpăra criptomonede și acțiuni.
    • Aceasta este o întrebare ce de multe ori creează confuzie.

    Moneda o mai poți întâlni și sub numele de Ether, iar noul bitcoin software din spatele ei e menit să se ducă dincolo de ceea ce poate mina Bitcoin și atunci nu e doar o simplă criptomonedă. Cu alte cuvinte, în cazul Ethereum nu există un număr finit.

    noul bitcoin

    Ethereum a fost lansat noul bitcoin Piața criptomonedelor nu mai e un subiect de nișă. Creșterile din ultima perioadă i-au făcut până și pe cei mai sceptici să se uite cu atenție către aceste active digitale.

    Unii chiar cred că se vor îmbogăți peste noapte, alții, pur și simplu, caută să speculeze momentul.

    noul bitcoin

    Mulți atrag atenția că e vorba de o bulă speculativă și nimic mai mult. Dar ce e cert e că Guvernele au venit deja cu diverse norme de reglementare, iar criptomonede ca Bitcoin, cea mai cunoscută dintre ele, a atras inclusiv atenția marilor investitori de pe Wall Street. Sunt active digitale ce nu mai pot fi ignorate.

    Bitcoin a coborât sub Foto: GettyImages Bitcoin a coborât miercuri sub pragul de