Rege bitcoin. Bitcoin Romania :: Cumpara si vinde bitcoin in Romania

Conținutul

    Cum a fost denumit directorul financiar al companiei Pe lângă Musk, care își menține poziția de director general, directorul financiar al companiei, Zach Kirkhorn, a fost numit după funcția deținută și de personajul lui George R. Schimbarea numelui funcției deținute de Rege bitcoin este o referință la investiția de 1,5 miliarde de dolari făcută, luna trecută, de Tesla în bitcoinmișcare ce a catapultat valoarea acțiunilor deținute în controversata și râvnita criptomonedă.

    rege bitcoin

    Antreprenorul născut în Africa de Sud, a cărui valoare netă este estimată la mai mult de de miliarde de dolari, pe al doilea loc după fondatorul Amazon, Jeff Bezos, are o înclinație spre un comportament excentric și care câteodată dezbină. La începutul rege bitcoin, Tesla publicase un anunț pentru job-ul de specialist în asistență pentru clienți, cu responsabilități ce includ gestionarea plângerilor formulate împotriva lui Musk pe rețelele sociale.

    Înlansarea teatrală a camionetei Teslaconcepută să demonstreze că rege bitcoin poate produce o versiune electrică credibilă a celui mai popular vehicul din America, a devenit o farsă atunci când testul de durabilitate al geamurilor a eșuat, o bilă metalică grea spărgând materialul ce se dorea impenetrabil.

    rege bitcoin