Reducerea criptominării pentru atingerea obiectivelor de neutralitate climatică

Rochie btc, ŞTIRILE ZILEI

Bitcoin a scăzut la jumătate din valoarea maximă atinsă în aprilie, pe fondul interdicției criptominării în China Jucătorii din piață spun că de vină sunt îngrijorările privind extinderea acțiunilor Chinei de a interzice minarea.

Bitcoin continuă să scadă. Criptomoneda a ajuns la cea mai scăzută valoare din ultimele cinci luni Criptomoneda este afectată de recentă campanie demarată de autorităţile chineze împotriva criptomonedelor.

În jurul orei Guvernul chinez derulează o campanie activă pentru rochie btc frâna minarea de Bitcoin.

bitcoin central

Potrivit mai multor producători de criptomonede, furnizorii de energie din provincia chineză Sichuan au primit ordinul de a înceta să mai furnizeze electricitate firmelor care se ocupă cu minarea de bitcoin. Consumul mare de energie, generat prin arderea de combustibili fosili, este o problemă de durată a rochie btc.

Michael Saylor's MASTERCLASS in Cryptocurrency Investing and the Future of BITCOIN

Firmele care se ocupă cu minarea de criptomonede utilizează sute de computere care funcţionează non-stop pentru a verifica tranzacţiile cu bitcoin.

Cu toate acestea, cea mai importantă criptomonedă a început anul pe o notă optimistă, graţie intrării pe piaţă a unor companii de tip mainstream şi a unor mari investitori precum băncile de pe Wall Street şi constructorul auto Tesla Inc.

La rochie btc lor, unii investitori individuali considerau criptomonedele ca un instrument bun pentru plasarea unei părţi din economiile acumulate în timpul pandemiei.

monarch butterfly bitcoin

Rezultatul, valoarea de piaţă a celor peste 7. A Etichete:.

tradingview btc idr