Vlad Zapo (vladzapo) - Profile | Pinterest

Rolex bitcoin. ŞTIRILE ZILEI

Conținutul

  rolex bitcoin

  Foto: știri. Raportul de audit însă scoate la iveală unele situații inexplicabile, transmite Știri.

  rolex bitcoin

  Au crescut încomparativ cuși veniturile FEE Nord din vânzări - cu circa milioane lei, ajungând la 1,93 miliarde lei. Potrivit APP, situația precară de la începutul anuluicând activele nete ale întreprinderii atestau valoarea negativă de 40,26 milioane lei, a fost depășită.

  rolex bitcoin

  În consecință, Consiliul societății a propus în cadrul Adunării Generale a acționarilor adoptarea deciziei, potrivit căreia 50 rolex bitcoin sută din suma maxim posibilă a profitului să fie direcționată spre achitarea dividendelor în bugetul de stat. Astfel, din cele ,41 milioane lei profit net rolex bitcoin FEE-Nord, 25,75 milioane lei au fost direcționate pentru efectuarea defalcărilor în bugetul de stat; 23,24 milioane lei — pentru rolex bitcoin de dezvoltare; ,92 milioane lei — pentru acoperirea pierderilor anilor precedenți și 2,5 milioane lei — în fondul de consum.

  rolex bitcoin

  Datele FEE Nord arată că la finele anului trecut compania avea de recuperat creanţe totale de ,9 milioane lei, dar şi de plătit datorii de ,6 milioane lei. Conform statutului Societății, comercializarea energiei electrice este unul din principalele genuri de activitate.

  rolex bitcoin

  Abonează-te la Știri.