Lucru atractiv + Salariu in BTC

Btc salariu, Lucru atractiv + Salariu in BTC, вакансии в Промоутер, Кишинёв мун., Молдова

Pot sa-mi platesc angajatii in bitcoin?

Mai datorez taxe si impozite? In calitatea mea de avocat pasionat de tehnologie si implicatiile juridicului asupra acestui domeniu in continua schimbare… simt nevoia sa intervin.

Cum să faci bani cu Bitcoin dacă ai doar 100 de dolari

Pe de o parte inteleg, bitcoinul a fost creat si pentru anonimitate, sa avem tranzactii anonime, sa nu trebuiasca sa stie statul tot ce facem noi, cetatenii…. Insa in practica este posibil sa obtinem aceasta anonimitate? Din punctul meu de vedere, legal problema se pune in felul urmator.

btc salariu

Primesc salariul in bitcoini, mai platesc taxe si impozite? Prestezi o munca pentru un angajator, primesti salariu, datorezi taxe si impozite si tu si angajatorul.

 • Btc pesos
 • Cum să faci bani cu Bitcoin dacă ai doar de dolari
 • Zenbot crypto
 • Lucru atractiv + Salariu in BTC
 • Pot sa-mi platesc angajatii in bitcoin? Mai datorez taxe si impozite? - Legalway

Daca tu alegi sa incasezi salariul in bitcoini, continui tcc bitcoin datorezi taxele si impozitele pentru salariul primit. Cumpar produse si servicii direct in bitcoini. Pot avea vreo problema? Daca ai cumpara produse si servicii in bitcoini, din bitcoini primiti ca salariu si pentru care ai platit taxe si impozite, nu, nu ar fi nicio problema.

Lucru atractiv + Salariu in BTC

Dar daca iti incasezi salariul btc salariu bitcoini, nu declari si nu platesti nicio taxa si niciun impozit pe salariu, da ai o problema pentru ca… achizitionand bunuri si servicii poti intra in vizorul anaf-ului. Cu acesti 3BTC gasesti un vanzator pasionat de tehnologie ca si tine care e dispus sa-ti vanda un autoturism cu plata in bitcoini.

Iti inscrii masina la primarie si o inmatriculezi pe numele tau. Brusc esti mai bogat cu un autoturism desi tu nu ai niciun venit lunar declarat remember, primesti salariul in btc salariu Este ceea ce btc salariu cheama avere nejustificata.

btc salariu

De la anumite praguri in sus, exista mari sanse ca ANAF sa-ti faca un control si sa te puna sa justifici bunurile pe care le-ai dobandit click aici, sa vedeti ceva frumos de la Anaf, pe tema asta.

Ce urmeaza?

Pot sa-mi platesc angajatii in bitcoin? Mai datorez taxe si impozite?

Cel mai probabil obligatia de a plati retroactiv taxele si impozitele, plus eventual incadrarea la evaziune fiscala. Sunt angajator si imi platesc angajatii in bitcoini.

 1. Bitcoin efect de reducere la miniere
 2. Schimbă bitcoini cu cineva din apropierea ta.
 3. Valoarea bitcoin în lire sterline
 4. Vlad Marko Tollea
 5. Если мы только сможем где-то войти в контакт, то получим всю нужную нам информацию.

Pai… nu e ok, daca tu nu inregistrezi acel contract de munca si nu platesti taxele si impozitele aferente salariului, nu e ok. Btc salariu, eventual sesizarea ANAF-ului si obligatia de a plati retroactiv si btc salariu si angajatii tai taxele si impozitele datorate.

 • Best bitcoin trade australia
 • Întrebări frecvente - Bitcoin
 • Cele mai bune schimburi de criptocurrency 2021
 • Lucru atractiv + Salariu in BTC, вакансии в Промоутер, Кишинёв мун., Молдова

Dupa caz, un pic de evaziune fiscala. In loc de concluzie… Cam asa sta treaba pe scurt.

Locuri de munca Bitcoin

Disclaimer: acest articol nu este o analiza legala propriuzisa si nicidecum exhaustiva. Situatia poate diferi de la caz la caz, in functie de detaliile spetei.

btc salariu

Daca te regasesti in orice situatie de mai sus si ai nevoie de un raspuns concret aplicabil situatiei tale particulare, e recomandat sa-mi scrii in privat si sa analizam individual cazul tau.

In domeniul legal generalizarile nu functioneaza si nu sunt recomandate.