Un angajat al laserului de la Măgurele, prins când mina criptomonede la serviciu

Institutul btc

institutul btc btc la schimbul de dogeșe

Un angajat al laserului de la Măgurele, prins când mina criptomonede la serviciu Dată publicare: Autor: Stirileprotv Pe măsură ce le creşte cota, monedele virtuale, cum sunt Bitcoinul sau Monero, devin atrăgătoare şi pentru romani. Iar unii sunt dispuşi să institutul btc orice pentru ele. În această categorie se încadrează şi un angajat de la Institutul Național de Cercetare pentru Fizică și Inginerie Nucleară de la Măgurele. El a reuşit să genereze criptomoneda Monero la serviciu, dar nu a fost prea grijuliu, pentru că un specialist în securitate cibernetică l-a descoperit.

institutul btc bitcoin previziuni de valoare viitoare

Bărbatul este angajat al Institutului de la Măgurele. El şi-ar fi adus de acasă un echipament special pentru a produce criptomonede institutul btc care l-a conectat la reţeaua de internet a Institutului şi la cea electrică.

institutul btc bitcoin platform marea britanie

Ştefan Tănase, cercetător în securitate cibernetică: "Scanăm în mod continuu zona publică a internetului cu scopul de a găsi diverse amenințări informatice, viruşi troieni sau altele. Specialiştii încearcă să afle de cât timp folosea bărbatul resursele Institutului de la Măgurele ca să producă institutul btc virtuali.

institutul btc best bitcoin miner ieftine

El s-a legat la reţeaua institutului pentru că dacă ar fi lucrat de acasă, ca să câştige de euro pe lună, ar fi plătit tot atât la factura de electricitate. Citește și Coreea de Nord, acuzată că ar fi în spatele atacului cibernetic asupra platformei japoneze Coincheck Directorul Institutului spune că nu ştia despre activităţile lui.

institutul btc bitcoin mining hardware gpu

Culmea este că acesta nu poate fi deocamdată acuzat de nimic, pentru că nu este ilegală generarea de monede virtuale. Dacă e ceva legat de institute, sigur că da " Astfel de situaţii s-au înmulţit la noi, spun specialiştii în securitate cibernetică. Un studiu recent arata ca în ultimele şase luni atacurile informatice asupra unor site-uri din ţara noastră, pentru generarea de monede virtuale, s-au triplat.

WHY I SOLD BITCOIN.

Liviu Arsene, expert în securitate cibernetică: "A crescut interesul, nu doar al atacatorilor ci şi prognoza bitcoin utilizatorilor casnici de a avea moneda virtualăpentru că piaţa dictează acest trend " Cripto monedele au devenit din ce în ce mai populare dar preţul pe piaţa variază enorm de la o lună la alta.

În prezent, un bitcoin este evaluat la peste de dolari, în vreme institutul btc o monedă Monero valorează de dolari.

institutul btc up aplicația online btc