Magazinul Jumbo vine la Iași! Acesta va fi inaugurat in Valea Lupului vizavi de Arabesque

Intersport btc. Intersport: Anul a început binişor, dar nu mai vedem creşterile de două cifre din anii trecuţi

Conținutul

  Cât valorează piaţa autohtonă de echipament sportiv outdoor Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie afişări Tweet Toţi jucătorii de pe piaţa de echipament sportiv outdoor ocupă o felie de circa de milioane de euro, potrivit lui David Neacşu, proprietarul intersport btc Himalaya, parte a unei pieţe totale de echipament sportiv estimate la de milioane de euro.

  bitcoin în urdu

  Piaţa este dominată de marii shadow wallet bitcoin precum Decathlon, Intersport şi Hervis Sports. Situaţia nu este însă foarte optimistă nici pentru aceştia. Primul intrat pe piaţă, Intersport, cu afaceri de 25,7 milioane de euro anul trecut, a înregistrat pierderi de aproximativ 4 milioane de euro, pe fondul deschiderii a trei magazine: centrul comercial AFI Ploieşti, Promenada Mall din Bucureşti şi centrul comercial dezvoltat de NEPI în Galaţi.

  altcoin trader bitcoin

  Criza a dat planurile peste cap şi austriecilor de la Hervis. Compania a mizat la intrarea în ţară, înpe provincie, magazinul din Bucureşti fiind doar al cincilea pe listă, după magazinele deschise în Cluj, Târgu-Mureş, Sibiu şi Oradea.

  exchange carduri cadou pentru bitcoin

  În compania a înregistrat o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 15,9 milioane de euro şi a trecut pe pierderi de circa Lupta urmează să se intensifice pe această piaţă, prin mutarea pe care Immochan a anunţat-o anul intersport btc, aducerea în ţară a lanţului spaniol de articole sportive Decimas, care va deschide un magazin în cadrul proiectului din Drumul Intersport btc şi unul în proiectul Intersport btc din Braşov.

  Urmărește Business Magazin.

  cum să faci banii de tranzacționare bitcoin pe luno